Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αθλητικό πάρκο στα Τρίκαλα

Την πρόταση για τη δημιουργία αθλητικού πάρκου στην περιοχή της Σωτήρας πρότεινε ο επικεφαλής της «Πόλις Όλων» κ. Άγγελος Αγγελής στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριταίων.
Ο κ. Αγγελής πρότεινε να περιφραχτεί ένας χώρος περίπου 100 στρεμμάτων στη Σωτήρα και να γίνει πάρκο κατά το πρότυπο του πάρκου του Ριζαριού, το οποίο θα περιλαμβάνει πράσινο, γήπεδα κ.α. Επίσης πρότεινε να γίνουν 4 πάρκα στις τέσσερις πλευρές της πόλης τα οποία θα αποτελέσουν πνεύμονες για τα Τρίκαλα. Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, δεν υπάρχει καμία διαφωνία. «Υπάρχει μελέτη που προτείνει τη αναδάσωση των λόφων των βορείων περιοχών.
Πάρκο μπορεί να γίνει και στη Σωτήρα και στην Μπαλκούρα κ.α., ενώ στο νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο περιλαμβάνονται νέοι χώροι πρασίνου όπως το αθλητικό πάρκο Πυργετού, στα Αμπελάκια. Επιπλέον το πάρκο του Αγίου Γεωργίου θα μεγαλώσει κατά 300 στρέμματα. Στη Σωτήρα θα δημιουργηθεί χώρος πρασίνου, αθλητικό πάρκο με χρήσεις και πράσινο. Στην Μπαλκούρα υπάρχει μελέτη για δενδροφυτεύσεις η οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να επικαιροποιηθεί» υπογράμμισε. Κατά τον ίδιο, «οι χώροι πρασίνου στα Τρίκαλα ισοδυναμούν με 20 τ.μ. ανά κάτοικο, χωρίς δρόμους (βοηθούντος και του Λόφου του Προφήτη Ηλία που είναι 230 στρέμματα) και μας βάζουν σε μία κατηγορία πόλεων που είναι στο υψηλότερο επίπεδο σε επίπεδο Ελλάδας. Λίγες πόλεις έχουν τέτοια αρτιότητα».

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki