Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κερδίστε χρήματα ...

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αυτή την περίοδο της κρίσης , φλερτάρουν με την ιδέα της εκμίσθωσης του εξοχικού ή και του κυρίου σπιτιού τους . Μπορεί να θέλουν το όφελος από το επιπλέον εισόδημα για να εξοικονομήσουν χρήματα ή να πληρώσουν λογαριασμούς, ή μπορούν να επιλέξουν τη μέθοδο αυτή ως έναν τρόπο άμυνας έως ότου η οικονομία ανακάμψει . Ποια είναι τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν;

1. Κατανόηση της επιλογής.

Τα οφέλη της ενοικίασης είναι πολυάριθμα, όπως είναι η δυνατότητα να αποτρέψετε τις φθορές που σημαίνει άδειο σπίτι, η το φορολογικό κόστος ή και σε τελευταία ανάλυση τα έσοδα από την συγκεκριμένη επιλογή. Ωστόσο, η απόφαση αυτή έχει και κάποια αρνητικά: Δαπάνες για οι επισκευές , το ρίσκο της ασυνέπειας του ενοικιαστή και η φορολόγηση του εισοδήματος. Όλα αυτά θα πρέπει να τα γνωρίζετε πριν πάρετε την απόφαση.

2. Ετοιμάστε το σπίτι σας

Σε μια πτωτική αγορά, δεν είστε σε θέση να νοικιάσετε χωρίς ένα στοιχειώδες φρεσκάρισμα του σπιτιού και αυτό γιατί οι μισθωτές είναι περισσότερο προσεκτικοί και εκλεκτικοί, λόγω της αυξημένης διαθεσιμότητας. Μόλις το σπίτι είναι έτοιμο συντάξτε μια λίστα επιχειρημάτων που περιγράφει αυτό που κάνει το σπίτι ελκυστική. Λέξεις και επίθετα που θα σας βοηθήσουν στην προσέλκυση είναι: γρανίτης, συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, μάρμαρα ξύλινα πατώματα. Στη συνέχεια, δημοσιεύστε την αγγελία του σπιτιού Επίσης, λάβετε υπόψη την εποχή του έτους κατά την οποία σκοπεύετε να νοικιάσετε. Οι ενοικιαστές συνήθως κινούνται σε συγκεκριμένες εποχές: Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος για κύριες κατοικίες και Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος για τις εξοχικές.

3. Ορίστε μια ανταγωνιστική τιμή

Καθορίστε το ενοίκιο με βάση την περιοχή και με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του σπιτιού.Μη ξεχνάτε ότι οι ενοικιαστές βλέπουν πολλά σπίτια και μπορούν να συγκρίνουν.

4. Επιλογή ενοικιαστή

Επιλέξτε τον ενοικιαστή  πολύ, πολύ προσεκτικά. Τα κρίτιρια είναι δύο: να πληρώνει το ενοίκιο, αλλά και να κρατά το σπίτι σας σε καλή κατάσταση.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki