Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Εξασφαλίστε αξία μεταπώλησης

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά ενός σπιτιού. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι αγοραστές αναμένεται ότι μελλοντικά θα αγοράσουν ένα μεγαλύτερο και καλύτερο σπίτι, η αξία μεταπώλησης είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ο λόγος; Διότι θα χρησιμοποιήσετε τα έσοδα από την πώληση ενός σπιτιού για να αγοράσετε το επόμενο. Αν και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η αξία του σπιτιού σας θα αυξηθεί, υπάρχουν κινήσεις που μπορούν να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να αυξήσετε το μελλοντικό σας κέρδος.

«Θέση, θέση, θέση»

Η σωστή τοποθεσία είναι η πιο συνηθισμένη υπόδειξη στην αγορά ακινήτων. Ωστόσο, τι σημαίνει " αυτό ; Η ιδέα είναι να αγοράσετε ένα σπίτι που θα προσελκύσει το μεγαλύτερο αριθμό πιθανών μελλοντικών αγοραστών. Μια προσεκτική επιλογή της τοποθεσίας μπορεί να περιορίσει τις δυνητικές αρνητικές επιρροές στην μελλοντική αξία μεταπώλησης και να μεγιστοποιήσει τις θετικές. Η εστίαση στην αξία μεταπώλησης απαιτεί από εσάς λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες όπως:

Τοπική κοινότητα

Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για σπίτι πρέπει να επιλέξετε γειτονιά δηλαδή επιμέρους αγορά. Είναι το πρώτο βήμα και μπορεί να συμβάλει στη μεγιστοποίηση της μελλοντικής δυνητικής αξίας μεταπώλησης.

Οικονομική Σταθερότητα

Η οικονομική κατάσταση της περιοχής είναι ένας σημαντικός παράγων. Ποσοστά ανεργίας, περιορισμένος αριθμός κατασχέσεων και εισοδηματικό επίπεδο είναι εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το οικονομικό προφίλ μίας αγοράς που μπορεί να διατηρήσει την οικονομική της ευρωστία.

Υπηρεσίες

Εμπορικές υποδομές, δίκτυο συγκοινωνιών αλλά και σωστές υπηρεσίες καθαριότητας είναι μερικά από τα στοιχεία που δίνουν αξία σε μία περιοχή. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσετε τους ελεύθερους χώρους και τους χώρους «πρασίνου» αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών αστυνόμευσης.

Σχολεία

Ακόμα και αν δεν έχετε εσείς παιδιά σε σχολική ηλικία , οι σχολικές υποδομές είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τους περισσότερους αγοραστές. Εξετάστε με προσοχή τις σχολικές μονάδες που υπάρχουν στην περιοχή αλλά και εκείνες που πρόκειται να δημιουργηθούν.

Περιβάλλον

Περιοχές με περιβαντολλογική επιβάρυνση και κυκλοφορικό φόρτο είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να χαλάσετε την καθημερινότητα σας και να περιορίσετε την τιμή μεταπώληση. Και εδώ δεν μιλάμε μόνο για κεντρικές λεωφόρους ή βιομηχανίες. Ακόμα και ένας δρόμος της γειτονιάς που χρησιμοποιείται ως παράκαμψη μπορεί να σημαίνει ηχορύπανση όλο το 24ωρο.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki