Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

"Επιθετικοί" οι επενδυτές αγοράς ακινήτων τους επόμενους μήνες

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών στο τομέα της αγοράς ακινήτων, η «Colliers International», διεξήγαγε μία παγκόσμια έρευνα στην οποία έγινε φανερό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επενδυτών ακινήτων θα κινηθούν άκρως επιθετικά τους επόμενους 12 μήνες. Οι επενδυτές περιμένουν ότι η παγκόσμια ζήτηση θα αυξηθεί και στοχεύουν ιδιαίτερα στο τομέα των ενοικίων.

Το 60% όσων συμμετείχαν στην έρευνα δηλώνουν ότι σκοπεύουν να αγοράσουν ακίνητα στη περιοχή που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά κάποια στιγμή στον επόμενο χρόνο. Επενδυτές που κοιτούν εκτός συνόρων στοχεύουν κυρίως σε Χονγκ Κονγκ, Σινγκαπούρη, Σύδνεϋ, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο.

Οι αναλυτές συμφώνησαν ότι οι επενδυτές έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της αγοράς τώρα σε σχέση με πριν έξι μήνες, αν και αρκετοί είναι ακόμα επιφυλακτικοί.

Δεν είναι λίγοι οι επενδυτές που πιστεύουν ότι οι η ενοικίαση γραφείων, καταστημάτων και εμπορικών κτηρίων αποτελεί επενδυτική ευκαιρία στη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού η αγορά είχε αγγίξει το πάτο και προσδοκούν ότι η ανάπτυξη είναι προ των πυλών. Τέλος, το 75% των ερωτηθέντων αισθάνονται ότι μία δεύτερη ύφεση δεν είναι πιθανή και ότι τα άσχημα έχουν πλέον περάσει.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki