Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Έργα 165 εκατ. για την Παιδεία και την Υγεία

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ανακοίνωσε την έκδοση των προσκλήσεων 21.2, 22.1 και 22.2 του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» για τους τομείς της Παιδείας και της Υγείας, συνολικού προϋπολογισμού 165 εκ €.
Η πρώτη πρόσκληση (Πρόσκληση 21.2), προϋπολογισμού 75 εκ ευρώ, στοχεύει στην υλοποίηση ψηφιακών δράσεων στον τομέα της Παιδείας, βάσει της ενιαίας στρατηγικής για το «Ψηφιακό Σχολείο». Σκοπός είναι να εξασφαλιστεί μέσω της αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών η αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, η ενίσχυση της κατάρτισης και η προώθηση της Δια Βίου Μάθησης.
Σημειώνεται ότι εξακολουθεί να υποδέχεται προτάσεις μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου και η Πρόσκληση 21.1 του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» που αφορά σε πράξεις Ψηφιακών Υπηρεσιών των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Η δεύτερη και η τρίτη πρόσκληση αφορούν τον κλάδο της Υγείας. Συγκεκριμένα, η Πρόσκληση 22.1, προϋπολογισμού 50 εκ €, απευθύνεται στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και αποσκοπεί στην υλοποίηση ψηφιακών παρεμβάσεων για την αναβάθμιση της επιχειρησιακής λειτουργίας των Μονάδων Υγείας, την παρακολούθηση των προμηθειών των Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας, τον αποτελεσματικό έλεγχο των δαπανών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Η Πρόσκληση 22.2, προϋπολογισμού 40 εκ €, απευθύνεται στο Υπουργείο Υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς αυτού και στοχεύει στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τη βελτίωση των υπηρεσιών Πρόνοιας - Ψυχικής Υγείας και Δημόσιας Υγείας προς τους πολίτες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσκλήσεις βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.infosoc.gr.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki