Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Taxis σε ... αταξία

Τελικά στο Taxis επικρατει ...αταξία. Κρίνοντας , απο δημοσιεύματα αλλά και απο παράπονα που έχουν γίνει η αταξία είναι πλέον το νέο μεγαλο "μαρτύριο" των φορολογούμενων. Το πιο επίκινδυνο είναι το ενδεχόμενο να το ενδεχόμενο ο φορολογούμενος να έχει πληρώσειι στην τράπεζα αλλά η πληρωμή να μη εμφανίζεται με αποτέλεσμα ο φορλογούμενος να χαρακτηρίζεται οφειλέτης και εκτός των άλλων να επιβαρύνεται με πρόστιμα και προσαυξήσεις. Η επιτομή της αταξίας φάνηκε με το Ε9 όταν :

-φορολογούμενοι που υπέβαλαν κανονικά το Ε9 πληροφορήθηκαν στην συνέχεια ότι η περιουσία τους έχει αυγατίσει με ακίνητα άλλων φορολογουμένων.

-φορολογούμενοι κατα την ώρα της υποβολής του Ε9 και αφού είχαν συμπληρώσει την σχετική φόρμα βρέθηκαν ξαφνικά με μία άδεια οθόνη. Αιτία; Το γεγονός ότι δεν έκαναν άμεσα τις σχετικές κινήσεις για την πλήρη υποβολή της δήλωσης. Ετσι χιλιάδες βρέθηκαν , σύμφωνα με φοροτεχνικούς , αντιμέτωποι με την προοπτική της απώλειας των στοιχείων που είχαν ήδη καταχωρήσει καθώς το σύστημα τον «πετάει έξω» κατά τη διάρκεια της διόρθωσης, χωρίς να γίνει αποθήκευση των όποιων δεδομένων έχουν αναγραφεί.

-φορολογούμενοι διεπίστωσαν ότι το σύστημα τους έβαζε στη σελίδα άλλου ιδιοκτήτη.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki