Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Γλυκάνετε το Deal

Ζούμε στον αστερισμό των αγοραστών καθώς ο αριθμός τους είναι σημαντικά μικρότερος από αυτόν των πωλητών αφού σε ολόκληρη την χώρα προσφέρονται προς πώληση εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια οι ιδιοκτήτες των οποίων πιέζονται να πουλήσουν. Για να πετύχετε λοιπόν στην πώληση θα πρέπει να προσαρμόσετε και την στρατηγική σας. Πως; ακολουθώντας καταρχήν τις παρακάτω συμβουλές.

Συμβουλή Νο1: Γλυκάνετε το Deal

Σε πτωτικές αγορές είναι εξαιρετικά σημαντικό ο πωλητής να είναι γνώστης των τιμών στις οποίες πωλούνται συγκρίσιμα ακίνητα στη γύρω περιοχή και να τιμολογήσει το σπίτι σε ένα επίπεδο που θα δελεάσει τους υποψήφιους αγοραστές . Με άλλα λόγια, ο πωλητής πρέπει να απορρίψει τον πειρασμό να ζητήσει την τιμή που πιστεύει ο ίδιος ότι αξίζει το σπίτι. Υπάρχουν τρία απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να μάθετε τις τιμές στις οποίες πωλούνται παρόμοια σπίτια :

-Έρευνα αγοράς στα πωλούμενα σπίτια - Μελετήστε τις αγγελίες

-Έρευνα στους κτηματομεσίτες.

Συμβουλή Αρ. 2: Κάντε την πώληση απλή

Σε μια πτωτική αγορά, οι αγοραστές έχουν πολλές εναλλακτικές. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος για τον πωλητή να διαμορφώσει μία απλή και πρόταση πώλησης ή για να το πούμε πιο απλά ο πωλητής θα πρέπει να εξαλείψει ή να μειώσει τον αριθμό των «απρόβλεπτων» όπως πχ βάρη που θα πρέπει να εξοφληθούν ή παραμονή στο σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την πώληση.

Συμβουλή No.3: Μέτρα έκτακτης ανάγκης

Ας το παραδεχτούμε :Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των πωλητών . Στην πραγματικότητα, υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες κατοικιών προς πώληση σε όλη τη χώρα! Για να κάνετε το σπίτι σας να ξεχωρίσει από το πλήθος, ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποια έκτακτα μέτρα. Αυτά δεν χρειάζεται να σας κοστίσουν πολλά χρήματα - απλά πρέπει να δώσετε σε ένα ενδιαφερόμενο αγοραστή, μία επιπλέον ώθηση για να επιλέξει το σπίτι σας . Για παράδειγμα, αν ο αγοραστής ζητήσει κάποιες επιδιορθώσεις μη απορρίψετε με την πρώτη το αίτημα του. Θυμηθείτε, ότι σε μια πτωτική αγορά τα μικρά πράγματα είναι αυτά που θα βοηθήσουν για να κλείσει τη συμφωνία. Επίσης, να θυμάστε ότι αν δεν φιλοξενούν σε αυτό το είδος της αγοράς, ένας αγοραστής απλά θα προχωρήσουμε.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki