Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Δέκα εντολές


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η αγορά κατοικίας βρίσκεται στο "αστερισμό του αγοραστή". Αν και έχουν δίκιο αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για όλους να αγοράσουν ένα νέο σπίτι. Η αγορά ενός σπιτιού είναι για τους περισσότερους η μεγαλύτερη επένδυση της ζωής τους και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουροι ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή. Το realestatenews.gr προσπάθησε να κωδικοποιήσει κάποιες πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να σιγουρευτείτε ότι το βήμα που θα κάνετε δεν θα είναι μετέωρο.

1. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας επηρεάζουν στη λήψη αποφάσεων Η υπομονή είναι μια αρετή. Μην πάρετε μια μεγάλη απόφαση όπως η αγορά ενός σπιτιού επειδή αγχωθήκατε ή ενθουσιαστήκατε . Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε κουραστεί από την πολύμηνη αναζήτηση και θέλετε να τελειώσετε . Όμως ελέγξτε τις τιμές . Μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα για την περιοχή . Κάνετε ένα λεπτομερή έλεγχο του σπιτιού και μετά αποφασίστε.

2. Μην εμπιστεύεστε αυτό που βλέπετε. Η πρώτη εικόνα πολλές φορές εξαπατά. Και ξέρετε γιατί; Διότι ένας καλοβαμμένος τοίχος μπορεί να κρύβει πίσω του υγρασίες. Σκεφτείτε ότι το σπίτι είναι ένα προϊόν και για αυτό χρειάζεται την καλύτερη παρουσίαση για να πουληθεί. Για το λόγο αυτό μη βασίζεστε στις εικόνες αλλά ψάξτε τι κρύβεται πίσω από αυτές...

3. Γνωρίστε τη γειτονιά Αυτό σημαίνει ότι το περπάτημα. Το βράδυ , τα Σαββατοκύριακα αλλά και μία μέρα που βρέχει. Οι άνθρωποι περπατώντας ανακαλύπτουν συχνά ότι η γειτονιά στην πραγματικότητα δεν είναι η ιδανική περιοχή για να εγκατασταθούν. Ακόμα καλύτερο είναι ένα πρωινό να κάνετε την διαδρομή προς τη δουλειάς και να ακολουθήσετε την ίδια διαδρομή που θα κάνει το μεσημέρι επιστρέφοντας από το σχολείο το παιδί σας. Μπορεί να ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα φαντάζεστε.

4. Μην αγοράζετε με βάση την τιμή Οι αγοραστές έχουν την τάση να επικεντρώνονται μόνο στα χρήματα. Εάν το κόστος είναι ύψιστη προτεραιότητα σας , ελέγξτε και τις δαπάνες συντήρησης και επισκευών.

5. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε και διαβάζετε

6. Ερευνήστε την τοπική αγορά . Όσες περισσότερες πληροφορίες έχετε, τόσο πιο ενημερωμένοι θα είστε. Θα πρέπει να γνωρίζετε για την ανάπτυξη της περιοχής , την εγκληματικότητας και την ποιότητα του σχολικού συστήματος, κλπ.

7. Μην σκέπτεστε μόνο το εμβαδόν Οι αγοραστές έχουν την τάση να επικεντρώνονται σε αριθμούς χωρίς να δίνουν σημασία στην διαρρύθμιση και τους βοηθητικούς χώρους. Τα πολλά τετραγωνικά μέτρα, δεν έχουν σημασία αν η διάταξη είναι αναποτελεσματική.

8. Ρωτάτε.. Συνεχίστε τις ερωτήσεις έως ότου να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με αυτά που μαθαίνετε

9.Μια καλή τιμή δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε

10. Μάθετε για τους γείτονες . Όσο και αν ακούγετε παράλογο με αυτούς θα ζείτε τα επόμενα χρόνια

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki