Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Μπιζνες απο την ανακύκλωση

Δύσκολοι καιροί; Σφικτός οικογενειακός προϋπολγισμός που το πιθανότερο είναι ότι στους επόμενους μήνες(;) θα γίνει πιό σφικτός. Τίποτε δεν περισσεύει . Ακόμα και οι σκέψεις για αλλαγή του σαλονιού παραπέμπονται για το χρόνο που θα αποχωρήσει το ΔΝΤ. Και όμως στο εξωτερικό η κρίση έχει "γεννήσει" καινούργιες ιδέες που αξιοποιούνται επιχειρηματικά απο κάποιους , προσφέρουν κάποια χρήματα σε κάποιους άλλους αλλά και την δυνατότητα να αγοράσουν φτηνό εξοπλισμό κάποιοι τρίτοι.

Για παράδειγμα στην Μεγάλη Βρεταννία έχει αναπτυχθεί μία ολόκληρη επιχιερηματική δραστηριότητα με βάση τα ...σκουπίδια. Για παράδειγμα δίπλα στα κέντρα ανακύκλωσης έχουν αναπτυχθεί επιχειρηματικές δραστηριότητες οι οποίες συγκεντρωνουν αντικείμενα τα οποία μπορούν να επιδιορθωθούν και στην συνέχεια τα πωλούν σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίπλα, ηλεκτρικές συσκευές , μικροαντικείμενα είναι μερικά απο τα αντικείμενα τα οποία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τόσο των επιχειρήσεων όσο και των καταναλωτών.

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν άλλλοι άνθρωποι που χρειάζονται πραγματικά δραστηριότητες σαν και αυτές για να βρούν φτηνά και αξιόπιστα αντικείμενα" είναι το σλόγκαν μίας απο τις επιχειρήσεις αυτές.

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki