Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ο ΣΕΒ για τα εργασιακά

«Η επιχειρηματική κοινότητα ούτε ζήτησε ούτε αποφάσισε τα μέτρα για τα εργασιακά, αυτά όμως αποτελούν, ήδη, νόμο του κράτους και αποτυπώνουν τη ρητή δέσμευση της Ελλάδος προς τους δανειστές μας», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μετά από συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, η ουσιαστική διαβούλευση αφορά στην άμεση  και αποτελεσματική εφαρμογή των  δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα, ώστε να εισπράξει τα χρήματα για  να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, για να λειτουργήσει το Κράτος. «Ή θα υλοποιήσουμε με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας, χωρίς άρνηση της πραγματικότητας, χωρίς υπεκφυγές ή θα καταποντιστούμε», ανέφερε ο κ.Δασκαλόπουλος.
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ συναντήθηκε σήμερα και με εκπροσώπους του ΠΑΜΕ (Γ. Πέρρο, Παν. Ταβουλάρη και Γ. Πάσουλα), για το ίδιο θέμα. Συμφωνήθηκε νέα συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί, στα γραφεία του ΣΕΒ, με την ηγεσία του ΠΑΜΕ και τους Προέδρους των Ομοσπονδιών και των Κλαδικών οργανώσεων που υπογράφουν συλλογικές συμβάσεις με τον ΣΕΒ.

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki