Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα νέα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ

Aπό την ημέρα υπογραφής  του Οδηγού Εφαρμογής από τους αρμόδιους υπουργούς ισχύουν τα νέα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ, ενημέρωσε απόψε το υπουργείο Οικονομίας. Συγκεκριμένα τα προγράμματα «τρέχουν»:
-Από 13/05/10 για  το πρόγραμμα "Εγγύηση από  την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων  Δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών"
-Από 19/05/10 για το πρόγραμμα "Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την Κάλυψη Φορολογικών και Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων ΜΕ/ΠΜΕ".
Έχουν σταλεί οι συμβάσεις συνεργασίας από  την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ σε 37 Τράπεζες.  Σταδιακά επιστρέφουν  υπογεγραμμένες οι συμβάσεις.  Όταν υπογραφεί η σύμβαση συνεργασίας τότε απομένει να σταλεί και η σχετική εγκύκλιος από την Τράπεζα στα υποκαταστήματά της, ώστε να μπορέσει πλέον ο επιχειρηματίας να υποβάλει την αίτηση ένταξης στα σχετικά προγράμματα.
Μέχρι σήμερα (28/05) για το πρόγραμμα «Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την κάλυψη δαπανών αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και υπηρεσιών» έχουν υπογράψει σύμβαση συνεργασίας 8 Τράπεζες: Alpha Τράπεζα, EFG Eurobank Ergasias, Proton Bank, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιρ. Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας, Συνεταιρ. Τράπεζα Καρδίτσας, Συνεταιρ. Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου, Συνεταιρ. Τράπεζα Νομού Σερρών.
Για το πρόγραμμα «Εγγύηση από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ Χαμηλότοκων Δανείων για την Κάλυψη Φορολογικών και Ασφαλιστικών Υποχρεώσεων ΜΕ/ΠΜΕ» έχουν υπογράψει 6 (έξι) Τράπεζες: Alpha Τράπεζα, EFG Eurobank Ergasias, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιρ. Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας, Συνεταιρ. Τράπεζα Καρδίτσας, Συνεταιρ. Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου.

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki