Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οι νέοι επικεφαλής σε Ο.Σ.Κ. Α.Ε., ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., Θέμις Κατασκευααστική Α.Ε. και Ο.Ε.Κ

Τους νέους επικεφαλής των Ο.Σ.Κ. Α.Ε., ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., Θέμις Κατασκευααστική Α.Ε. και Ο.Ε.Κ. ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
1. Ο.Σ.Κ. Α.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Κέρχουλας
Ο κ. Κέρχουλας είναι Μηχανολόγος Μηχανικός. Διετέλεσε στέλεχος του ΟΣΕ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ¨ΕΛΞΙΣ ENGINEERING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε., Πρόεδρος της μελετητικής εταιρίας ¨ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε, μέλος του ΔΣ της Εταιρίας CONTEC Α.Ε. και αντιπρόεδρος της εταιρίας I-BOSS Α.Ε. Είναι μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών Γραφείων Μελετών.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ηρακλής Δρούλιας
Ο κ. Δρούλιας είναι Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., στέλεχος της εταιρείας ΟΜΗΡΟΣ Α.Τ.Ε. και Διευθυντής παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων στον «ΑΘΗΝΑ 2004».
2. ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Καπελώνης
Ο κ. Καπελώνης είναι Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ επί σειρά ετών και μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΟΣ.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ιωάννης Φωτάκης
Ο κ. Φωτάκης είναι Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΕΑΒ μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Οργανισμού Αθήνας, Νομάρχης Ρεθύμνης, Περιφερειακός Διευθυντής Χανίων, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, εντεταλμένος σύμβουλος της Γενικής Τράπεζας, και συντονιστής εργοταξίων του Ολυμπιακού Χωριού Α.Ε.
3. ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαρίλαος Κλουκίνας
Ο κ. Κλουκίνας είναι Δικηγόρος, LLM. Υπηρέτησε επί πολλά χρόνια στο δικαστικό σώμα και αφυπηρέτησε με το βαθμό του Εφέτη. Διετέλεσε Προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Βασίλειος Χανδακάς
Ο κ. Χανδακάς είναι Δρ Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε Διευθυντής εκτέλεσης έργων Μουσείων και Γενικός Διευθυντής αναστήλωσης μουσείων και τεχνικών έργων του Υπουργείου Πολιτισμού, εντεταλμένος σύμβουλος του οργανισμού για την ανέγερση του νέου μουσείου της Ακρόπολης και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ
4. Ο.Ε.Κ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργία Κωτίδου
Η κ. Κωτίδου είναι Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε Διευθύντρια έργου και Προϊσταμένη της συντήρησης και λειτουργίας του Ολυμπιακού Χωριού στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, εντεταλμένη σύμβουλος της «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Ε.» και Πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki