Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ο ΟΛΠ φέρνει κρουαζιερόπλοια στον Πειραιά

Το κοινό εμπορικό ενδιαφέρον ανάπτυξης έργων κρουαζιέρας στον Πειραιά, καθώς και η επιλογή νέων προορισμών σε νησιά του Αιγαίου συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης  με τον Αντιπρόεδρο της Royal Caribbean κ. John F. Tercek.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ανάγκη νέων υποδομών σε περιφερειακά λιμάνια μέσα από κοινές επενδυτικές δράσεις. Η R. Caribbean είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία παροχής υπηρεσιών κρουαζιέρας παγκοσμίως, διαθέτοντας 38 πλοία με 84.000 κλίνες, ενώ για την επόμενη διετία έχει παραγγείλει 4 νέα πλοία 13.950 κλινών.
Μέχρι σήμερα, όλες οι κρουαζιέρες των πλοίων της προς την Ελλάδα έχουν ως home-port λιμάνια της Ιταλίας, με πληρότητα τα τελευταία 5 χρόνια 100%. Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Ανωμερίτης «ο αντιπρόεδρος της R.C., ενόψει και της άρσης του cabotage, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για μια στενότερη συνεργασία της R.C. με τον Ο.Λ.Π. Α.Ε. ως homeport και την αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Εκδήλωσε επίσης το ενδιαφέρον του για σύμπραξη με τον Ο.Λ.Π. Α.Ε. σε έργα υποδομών με χρηματοδότηση της R.C. σε υφιστάμενα λιμάνια καθώς και σε νέους προορισμούς εντός του Αιγαίου. Και για τα δύο θέματα θα υπάρξουν νέες συνεργασίες εντός διμήνου».

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki