Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Θεσσαλονίκη: πρόσκληση για ψώνια χωρίς αυτοκίνητα

Ψώνια με χαμηλές τιμές και χωρίς αυτοκίνητα στο κέντρο υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για μεθαύριο Σάββατο, 24 Απριλίου. Όπως ανακοινώθηκε, ο Σύλλογος θα πεζοδρομήσει από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ τις οδούς δρόμους Τσιμισκή (από Π.Μελά μέχρι Βενιζέλου), Ερμού (από Αγ.Σοφίας μέχρι Βενιζέλου) και Μητροπόλεως (από Βενιζέλου μέχρι Π.Μελά). Στο διάστημα αυτό, θα κυκλοφορούν αποκλειστικά και μόνον λεωφορεία και οι έμποροι του κέντρου καλούν τους καταναλωτές για βόλτες και ψώνια με ειδικές χαμηλές τιμές.
Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραχωρεί για το Σάββατο το πλακόστρωτο της νέας παραλίας για την ελεύθερη στάθμευση Ι.Χ. ενώ ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι η χρήση του πάρκινγκ του επιβατικού σταθμού και της πύλης 6 στο Λιμάνι θα διατίθεται δωρεάν για τέσσερις ώρες, με την προσκόμιση απόδειξης αγορών προιόντων ή υπηρεσιών άνω των 50 ευρώ, από καταστήματα του κέντρου.
Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν μεθαύριο από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
«Η ενέργεια αυτή, ξεκινώντας πιλοτικά από το ιστορικό κέντρο της πόλης μας, εντάσσεται στα πλαίσια ενός γενικότερου πλάνου δράσεων που αποφάσισε να υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για τη στήριξη των τοπικών αγορών της πόλης μας, κρίνοντας ότι την παρούσα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, επιβάλλεται, περισσότερο από ποτέ, να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση επαγγελματιών-εμπόρων και της αγοραστικής δύναμης», ανακοίνωσε ο ΕΣΘ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki