Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αλαλούμ και απεργίες για το πλαφόν στα καύσιμα

Με κλείσιμο των πρατηρίων καυσίμων στις περιοχές που επιβλήθηκαν ανώτατες τιμές απειλούν οι βενζινοπώλες. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων συνεδριάζει σήμερα για να πάρει αποφάσεις ενώ σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει λάθος απόφαση για λάθος λόγους την επιβολή πλαφόν μόνο στις λιανικές τιμές.
Η ΠΟΠΕΚ επισημαίνει ότι το πλαφόν επιβάλλεται για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους αφού είναι προφανές ότι δεν αντιμετωπίζει τη ρίζα του προβλήματος, που οδηγεί σε υψηλές τιμές των καυσίμων σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας. «Είναι γνωστό άλλωστε ότι ανώτατες τιμές έχουν επιβληθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και το πρόβλημα δεν λύθηκε. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, με τη διαφορά ότι η σημερινή κυβέρνηση υποτίθεται ότι έχει επιλέξει να ασχοληθεί με την ουσία και όχι με την επικοινωνία».
Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ενέργειας, οι ανώτατες τιμές είναι υψηλότερες από τις μέσες τιμές που ισχύουν στους συγκεκριμένους νομούς… Το πλαφόν ισχύει από σήμερα το πρωί, όμως τα συναρμόδια υπουργεία (Οικονομίας, Οικονομικών, Ενέργειας) δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη πόσο είναι.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki