Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΑΘΗΝΑ: Σχέδιο"εγκατελειμένα"

Ενα σχέδιο για τα τριακόσια πενήντα κτίρια που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή πέριξ της Ομόνοιας που ήδη έχουν οδηγήσει σε υποβάθμιση και απαξίωση μίας τεράστια εμπορικής αγορά αλλά και για όλα τα κτίρια-γκέτο που συνυπάρχουν η εγκληματικότητα και οι παράνομοι μετανάστες έχει εκπονηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε πρώτη φάση θα προχωρήσει αναλυτική καταγραφή σε όλα τα κτίρια που έχουν εγκαταλειφθεί καθώς και εκείνων τα οποία χρησιμοποιούνται ως «μόνιμη» κατοικία χιλιάδων αλλοδαπών.

Πρόκειται για κτίρια στην :Μενάνδρου, Κουμουνδούρου, Γερανίου, Ζήνωνος , Σωκράτους, Σοφοκλέους , Σατωβριάνδου, Ευρυπίδου κ.α. Σε δεύτερη φάση η έρευνα θα προχωρήσει και σε κατοικίες που νοικιάζονται είτε νόμιμα είτε παρανομα σε αλλοδαπούς ώστε να υπάρχει ταυτόχρονα και φορλογικός έλεγχος των ιδιοκτητών.

Όσον αφορά τα κτίρια που βρίσκονται σε εγκατάλειψη μετά απο τον εντοπισμό των ιδιοκτητλων θα ζητηθεί απο αυτούς είτε να εξασφαλίσουν την επαναφορά τους σε μία λειοτυργική κατάσταση είτε να σφραγιστούν. Στα κτίρια στα οποία δεν θα εντοπιστούν ιδιοκτήτες θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται απο την ισχύουσα νομοθεσία.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki