Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κτηματολόγιο: πιστοποίηση για το Γ’ ΚΠΣ

Μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν από τις υπηρεσίες της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας πιστοποιήθηκε η επιτυχής ολοκλήρωση, η τήρηση των υποχρεώσεων και η επίτευξη των στόχων των έργων που υλοποίησε η Κτηματολόγιο ΑΕ στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία, τα έργα αυτά αφορούν στην ψηφιακή βάση δεδομένων των «ενεργών τίτλων», προμήθεια ολοκληρωμένης πληροφοριακής υποδομής, ψηφιοποίηση στοιχείων των διανομών και αναδασμών, οριοθέτηση δασών και δασικών εκτάσεων, δημιουργία χαρτογραφικού υποβάθρου για τη χάραξη αιγιαλού και διαδικτυακές υπηρεσίες του Εθνικού Κτηματολογίου.
Πρόκειται για σημαντικά έργα υποδομής που υλοποιήθηκαν καταρχάς για τις ανάγκες του έργου του Εθνικού Κτηματολογίου με στόχο την αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη ολοκλήρωσή του. Παράλληλα, τα έργα αυτά ενισχύουν την πληροφοριακή και χαρτογραφική υποδομή της χώρας και ήδη αξιοποιούνται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς του.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki