Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πολεοδομική τεχνογνωσία από το Ηράκλειο

Προγραμματική σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο "Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π) Δήμου Παλιανής, υπέγραψαν η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη και ο Δήμαρχος Παλιανής κ. Αριστείδης Μπολάκης.
Σκοπός της σύμβασης είναι η εκπόνηση της μελέτης Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π του Δήμου Παλιανής προϋπολογισμού 98.305,03€ με τη βοήθεια της Διεύθυνσης Πολεοδομίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, η οποία θα αναλάβει τα καθήκοντα της Διευθύνουσας Υπηρεσίας για την επίβλεψη και την εποπτεία της μελέτης, λόγω αδυναμίας των αρμόδιων υπηρεσιών, δηλαδή της ΤΥΔΚ Νομού Ηρακλείου και της Διεύθυνσης ΠΕΧΩ της Περιφέρειας Κρήτης να επιβλέψουν την εν λόγω μελέτη. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου, αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Διευθύνουσας Υπηρεσίας μετά από αίτημα του Δήμου Παλιανής.
Κύριος του έργου και Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Παλιανής, Προϊσταμένη Αρχή είναι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλιανής και Διευθύνουσα Υπηρεσία είναι η Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχίας Ηρακλείου.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki