Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το κέντρο σε νέες περιπέτειες

Αλλάζει το κέντρο της Αθήνας.Το πρώτο βήμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει με την προκήρυξη διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού που προβλέπεται να ολοκληρωθεί ώς τα τέλη του χρόνου και χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης των έργων το 2014. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο ανάδοχος που θα αναλάβει την πεζοδρόμηση της Β. Ολγας, που θα ενοποιήσει το Ζάππειο με τους στύλους του Ολυμπίου Διός. Επίσης μελετάται:

* Η κίνηση των οχημάτων προς το κέντρο θα γίνεται μέσα από τη διαδρομή Πειραιώς-Σταδίου-Φιλελλήνων, που θα παραμείνουν ως έχουν.

* Η αντίθετη κίνηση θα εξασφαλίζεται μέσω της Β. Σοφίας-Ακαδημίας-Χαλκοκονδύλη-3ης Σεπτεμβρίου. Για να εξασφαλιστεί αυτή η διαδρομή θα αλλάξουν κατεύθυνση η Ακαδημίας ,η Χαλκοκονδύλη, η Αγίου Κωνσταντίνου ενώ υπο εξέταση είναι η Αχαρνών.

* Διατηρούνται ανοιχτές οι οδοί Μπενάκη και Αμερικής. Ειδικά για τα μέσα μεταφοράς θα υπάρχει διάδρομος μέσω των οδών Ομήρου και Σίνα

* Διαπλατύνονται τα πεζοδρόμια προς την πλευρά του Εθνικού Κήπου κατά μήκος

Για την εξασφάλιση της 24ωρης ζωής στην περιοχή εξετάζεται πρόταση να αξιοποιηθούν τα κενά ακίνητα, από τα οποία 50% ανήκουν στο Δημόσιο.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki