Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Περιφρούρηση στο Σέιχ Σου

Η Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας και οι εθελοντικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, αρχίζουν τις περιπολίες για την περιφρούρηση του δάσους Σέιχ Σου. Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Ιουλίου στις 09.00 στο ύψωμα «Κράνος» (μετά το ξενοδοχείο «Φιλίππειο») όπου θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες για την προστασία του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου της πόλης.
Στο πρόγραμμα πυρασφάλειας και για φέτος συμμετέχουν εθελοντικές ομάδες της πόλης αλλά και εθελοντές συμπολίτες, τους οποίους συντονίζει η Δημοτική Αστυνομία.
Συγκεκριμένα, οι εθελοντές τοποθετούνται στα σημεία-πυροφυλάκια του δάσους: Άρτεμις και Καρά Τεπέ, τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, τις θερμές ώρες της ημέρας (14.00-18.00) και τις καθημερινές, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας είναι υψηλός.
Επιπρόσθετα, είναι όλοι εξοπλισμένοι με κιάλια, ασύρματους, κινητά τηλέφωνα και χάρτες, ενώ φορούν καπέλα, μπλουζάκια και γιλέκα, που παραχωρούνται όλα από το Δήμο Θεσσαλονίκης και φέρουν τα διακριτικά σήματα της περιφρούρησης.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki