Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΠΑΤΡΑ:Αγκάθι ο ΧΥΤΑ

Μείζον ζήτημα εγείρεται για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, μετά το πόρισμα του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Αχαϊας, που σχετίζεται με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας.
Σύμφωνα με το πόρισμα, εντοπίσθηκαν ίχνη ροής στραγγισμάτων, συσσωρευμένα επιφανειακά λύματα ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους εργαζόμενους, καθώς και μεγάλες ποσότητες άταφων σκουπιδιών.
Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, δια του εκπροσώπου της , παραδέχεται εν μέρει ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά επιχειρεί να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις, που δημιουργήθηκαν από το πόρισμα του ΚΕΠΕ.
«Η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να μην υπάρχουν προβλήματα στην Ξερόλακκα»,τονίζει .
Σε ό,τι αφορά τη διαρροή υγρών, το χαρακτήρισε μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, ενώ υποστήριξε επίσης, ότι είναι κατανοητή η αγωνία των περιοίκων και δήλωσε πως η δημοτική αρχή, κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να μην υπάρχουν προβλήματα στο ΧΥΤΑ.Ωστόσο , ο αντινομάρχης, επιμένει πως ο Δήμος δεν έκανε όσα του έχει υποδείξει από τον περασμένο Φεβρουάριο το ΚΕΠΠΕ για τη σωστή λειτουργία της Ξερόλακκας, ενώ σχολιάζοντας το πόρισμα, ανέφερε πως είναι το χειρότερο ως προς τα ευρήματά του, όλων των τελευταίων ετών.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki