Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΝΙΚΑΙΑ:Η αναπλαση του Α.Φίλιππα

Προχωρά  το έργο ανάπλασης Αγ. Φίλιππα στη Νίκαια. Πρόκειται για έργο που οι  Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και η Διεύθυνση Πρασίνου, είχαν καταθέσει σχετική μελέτη στη Νομαρχία Πειραιά η οποία την ενέκρινε, χρηματοδότησε και διαχειρίστηκε εξ’ ολοκλήρου το έργο με το ποσό των 600.000 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα το έργο περιλάμβανε: κατασκευή τοιχίων ώστε να επιτευχθεί η άμβλυνση των υπερβολικών κλίσεων και συγκράτηση του εδάφους, προσθήκη κηπευτικής γης, κατασκευή αρδευτικού δικτύου, κοπή και απομάκρυνση των ξερών δένδρων μετά από συνεργασία με το Δασαρχείο, φύτευση νέων κατάλληλων δένδρων και θάμνων. Μετά από το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Νίκαιας και της Νομαρχίας Πειραιά, η Νομαρχία προχώρησε στην εκτέλεση των εργασιών αυτών. Συγκεκριμένα υλοποίησε την κατασκευή τοιχίων, την προσθήκη κηπευτικής γης και φύτευση θάμνων. Έως σήμερα έχει παρατηρηθεί βελτίωση στην ευρωστία των φυτών, η οποία οφείλεται κυρίως στη συγκράτηση του εδάφους λόγω της κατασκευής των τοιχίων και στην καλύτερη απορρόφηση του νερού της βροχής.
Το έργο ύψους 600.000 ευρώ αντιμετώπισε το βασικό έργο υποδομής του Λόφου ώστε να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί το πράσινο. Ρίχτηκαν εκατοντάδες κυβικά μέτρα χώματος σε εκατοντάδες μέτρα τοιχίων, προκειμένου να στηριχθεί η φύτευση των δένδρων

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki