Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα σχέδια για τους δασικούς χάρτες

Σε διορθώσεις στα σφάλματα που έχουν γίνει στο θεματικό περιεχόμενο των δασικών χαρτών θα προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι οι διορθώσεις των αστοχιών θα γίνουν με οριζόντιες εσωτερικές διαδικασίες, δίχως να χρειάζεται να προηγηθεί υποβολή αντίρρησης και χωρίς κόστος για τους πολίτες.

«Θα διορθώσουμε τα σφάλματα χωρίς ταλαιπωρία για τον πολίτη και χωρίς κόστος με εσωτερική διαδικασία για αυτό εξετάζουμε ξανά τους χάρτες και βλέπουμε που υπάρχουν αυτά τα σφάλματα. Οι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν να διορθωθούν τα πρόδηλα σφάλματα, να συμπεριληφθούν στους δασικούς χάρτες οι αποφάσεις της διοίκησης που δεν έχουν συμπεριληφθεί και να δοθεί λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Επίσης μειώσαμε το τέλος υποβολής αντιρρήσεων κατά 50%», ανέφερε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι η κύρωση των δασικών χαρτών αποτελεί έργο εθνικής σημασίας το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα και αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του κτηματολογίου.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki