Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί από τις 24-27 Σεπτεμβρίου το προεδρείο του  Ευρωπαϊκού  Φόρουμ για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (EUFORES), που αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Claude Turmes (λουξεμβούργιος, ευρωβουλευτής των Πρασίνων, εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της νέας Οδηγίας για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) και τις Αντιπροέδρους κυρίες Fiona Hall (βρετανίδα, ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων) και Άννυ Ποδηματά (Ελλάδα, ευρωβουλευτής της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών), την επίτιμη πρόεδρο του Φόρουμ κυρία Mechtild Rothe (γερμανίδα, πρώην ευρωβουλευτής της Ομάδας των Σοσιαλιστών) και τον Γενικό Γραμματέα κ. Jan Geiss.
Το EUFORES είναι ένα διακοινοβουλευτικό δίκτυο συνεργασίας και κοινής δράσης μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των εθνικών κοινοβουλίων των 27 κρατών μελών, που ιδρύθηκε το 1995 κι έχει ως βασικό στόχο  την προώθηση των ΑΠΕ και της ενεργειακής αποδοτικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. του EUFORES, με θέμα την στρατηγική της επόμενης χρονιάς, ενώ το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, τα μέλη του προεδρείου θα επισκεφτούν την Άνδρο, όπου ο διευθύνων σύμβουλος της «ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ», Δρ Ιωάννη Τσιπουρίδης και στελέχη της επιχείρησης θα τους ενημερώσουν για τη νέα επενδυτική πρόταση της «ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ», για την κατασκευή αιολικού πάρκου δυναμικότητας 120MW στον Δήμο Υδρούσας και γενικότερα για τις προοπτικές ανάπτυξης της αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα.
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, το ΔΣ του EUFORES θα συναντηθεί με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία θα τους ενημερώσει για το νέο θεσμικό πλαίσιο και τις άλλες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την προώθηση της ενεργειακής αποδοτικότητας.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki