Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ερώτηση για τη Λ.Μαραθώνος

Ερώτηση για την ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Δήμο Άνοιξης κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς. Όπως επισημαίνουν:
-Το αίτημα για την επισκευή του ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Δήμο Άνοιξης έχει επανειλημμένα υποβληθεί από τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους της περιοχής ήδη από το 2007.
-Ο συγκεκριμένος δρόμος εξαιτίας των καθιζήσεων που προκλήθηκαν από την κατασκευή του έργου των λυμάτων αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ είναι δύσβατος και επικίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.
-Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής και των διερχόμενων οδηγών, σε καθημερινή βάση τα τροχοφόρα που διασχίζουν το συγκεκριμένο τμήμα, υφίστανται σοβαρές ζημιές.
-Επιπλέον, στον συγκεκριμένο Δήμο εκκρεμεί από το 2004 και το θέμα της φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο Μπάρμπα-Λάμπρου. Παρότι ο συγκεκριμένος κόμβος είναι επικίνδυνος για τους πεζούς και τα τροχοφόρα και η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη κρίνεται απολύτως αναγκαία, ωστόσο δεν έχουν δρομολογηθεί τα απαραίτητα μέτρα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki