Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ανοικτή σύγκρουση για την Αθήνα

Σε ανοικτη κόντρα μεταξύ του κ. Κ.Καρτάλη , προεδρου της Επιτροπής της Βουλής και του Δημάρχου της Αθήνας κ. Ν.Κακλαμάνη  εξελλίσεται η υπόθεση της υποβάθμισης του κέντρου της Αθήνας. Μία μέρα μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος της επιτροπής για την υποβάθμιση του κέντρου της Πρωτεύουσας, ο δήμαρχος Αθηναίων εξαπέλυσε με δηλώσεις του στον Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής δηλώνοντας :
"Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, αντί να προτείνει μέτρα ή να κάνει διαπιστώσεις με βάση τα όσα έχουν ήδη καταθέσει στην Επιτροπή οι φορείς της πόλης και ιδιαιτέρως ο Δήμος Αθηναίων, καλό θα ήταν να αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κυβέρνησή του, προκειμένου οι προτάσεις μας να αρχίσουν να υλοποιούνται.
Υπενθυμίζω ότι οι Δήμοι δεν νομοθετούν, ούτε εκδίδουν Προεδρικά Διατάγματα, αυτά είναι δουλειά της Βουλής και της εκάστοτε κυβέρνησης. Η Αθήνα βεβαίως και χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων, σίγουρα όμως δεν χρειάζεται τη μιζέρια κάποιων και πολύ περισσότερο δεν προσφέρεται για προσωπικά ή μικροπολιτικά παιχνίδια...".

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki