Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Των Τεμπών τα...πάθη

Να ληφθούν πρόσθετα μέτρα στο δρόμο Λάρισας –Αγιάς, αλλά και στον παραλιακό άξονα του νομού Λάρισας, ζήτησαν σήμερα μετά από κοινή σύσκεψη, ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός και οι δήμαρχοι Αγιάς, Μελιβοίας και Λακέρειας κκ. Β. Κουτσιαντάς, Α. Γκουντάρας και Κ. Πατσάς. Η σύσκεψη, με αφορμή τα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Λάρισας με πρωτοβουλία του νομάρχη και σκοπό είχε να εξεταστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή. Μια κατάσταση η οποία αναμένεται να επιδεινωθεί λόγω των αγροτικών οχημάτων που σε λίγο θα κινούνται για γεωργικές εργασίες, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι αυτή θα εξελιχθεί με δραματικό τρόπο εφόσον τα Τέμπη παραμείνουν κλειστά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Τα προβλήματα που ανέφεραν οι δήμαρχοι και καταγράφηκαν στη σύσκεψη εστιάζονται στα ακόλουθα: Αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου λόγω γεωργικών εργασιών που θα ξεκινήσουν σε λίγο και θα κάνουν ακόμη πιο επικίνδυνη την κατάσταση. Παρατηρείται μη συμμόρφωση πολλών οδηγών με τα όρια ταχύτητας και ήδη καταγράφηκαν τα πρώτα ατυχήματα. Επιχειρήσεις επιβαρύνονται οικονομικά για τη μεταφορά των προϊόντων, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία πώς θα εξυπηρετηθεί όλη η κίνηση ενόψει καλοκαιριού.
Για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών νομάρχης και δήμαρχοι ζήτησαν από την Τροχαία να εντείνει την επιτήρηση του δικτύου και να εφαρμόσει αυστηρά τα όρια ταχύτητας και την απαγόρευση χρήσης του άξονα αυτού από βαρέα οχήματα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki