Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Έργα στη Βάρη και τη Νέα Μάκρη

Υπεγράφη από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής η σύμβαση με την κατασκευαστική εταιρία ΙΕΡΑ ΑΤΕ για την συντήρηση της λ. Βάρης – Βάρκιζας και την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή.
Συγκεκριμένα προβλέπεται να πραγματοποιηθούν να πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στην Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου σε πλάτος 8 μέτρων και μήκος 1,5 χιλιομέτρων με διαγράμμιση οδοστρώματος με υλικό υψηλής αντοχής και αντανακλαστικότητας.
Παράλληλα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα στις οδούς Βασ. Κωνσταντίνου, Ηφαίστου και Λεύκης προβλέπεται να γίνει δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων, φρεάτια υδροσυλλογής και φρεάτια επίσκεψης κυκλικής κάτοψης σε συνολικό μήκος 420 μέτρων και εσωτερική διάμετρο 1 μέτρο που θα συνδεθεί με τον κύριο αγωγό της περιοχής
Το έργο έχει προϋπολογισμό 895.000 € και προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 2 μήνες.
Η Νομαρχία ανέθεσε επίσης το έργο ασφαλτόστρωσης τμήματος της Λ. Διονύσου στην περιοχή Ν. Μάκρης.
Με την εργολαβία προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης σε πλάτος 9,2 μέτρων και συνολικό μήκος 550 μέτρα με παράλληλες εργασίες ανύψωσης ή καταβιβασμού φρεατίων και τοποθέτησης τους στην επιθυμητή στάθμη του νέου οδοστρώματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει η διαγράμμιση του οδοστρώματος με υλικό υψηλής αντοχής και αντανακλαστικότητας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 190.000 €, ποσό που θα καλυφθεί κατά 50% από πόρους της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής και κατά 50% από τον Δήμο Ν. Μάκρης, και προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 2 μήνες.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki