Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Σύμβαση για γέφυρα

Σύμβαση για το έργο "Δρόμος Μάραθος - Φόδελε (Κατασκευή Γέφυρας)", προϋπολογισμού 500.000€, υπέγραψε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη. Πρόκειται συγκεκριμένα για την κατασκευή γέφυρας σε σημείο όπου η επαρχιακή οδός "Μάραθος Φόδελε" συναντάει ρέμα.

Η απαιτούμενη μελέτη οδοποιίας σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η κατασκευή της γέφυρας έχει συνταχθεί και εγκριθεί, καθώς και η απαιτούμενη στατική μελέτη για την κατασκευή της γέφυρας, η οποία προβλέπει γέφυρα δυο κατευθύνσεων μονής λωρίδας έκαστη και πεζοδρόμια σε κάθε μια κατεύθυνση, καθώς και όλες τις τεχνικές εργασίες επιχωμάτωσης, στράγγισης, εργασίες μονώσεων, κλπ. Η γέφυρα ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση των στηθαίων ασφαλείας, των αρμών διαστολής, καθώς και με την κατασκευή του απαιτούμενου ασφαλτοτάπητα.

Πριν από την κατασκευή της γέφυρας προβλέπεται η απαιτούμενη εκσκαφή για τη διαμόρφωση της κοίτης του ρέματος τόσο στην περιοχή του τεχνικού, όσο και κατάντη σε όσο μήκος απαιτείται για τηνσωστή απορροή. Στα πλαίσια του έργου "Δρόμος Μάραθος - Φόδελε (Κατασκευή Γέφυρας)" θα γίνουν όλες οι εργασίες για την κατασκευή της γέφυρας σύμφωνα με τις Ο.Μ.Ο.Ε. την εγκεκριμένη μελέτη και με τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Ηρακλείου όπου απαιτούνται.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki