Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΩΡΩΠΟΣ:Εργα για την ασφάλεια των δρόμων

Υπεγράφη  η σύμβαση με τον , ανάδοχο, μετά από διαγωνισμό, του έργου «Εργασίες κατασκευής στηθαίων ασφαλείας και τεχνικού στην παραλιακή οδό Αγ. Αποστόλων-Παραλία Μαρκόπουλου Ωρωπού», προϋπολογισμού 350.000 €.
Με την ανωτέρω εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας ύψους 1,2 μέτρων στα σημεία της παραλιακής οδού όπου υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος σε περίπτωση απώλειας ελέγχου του οχήματος, σε συνολικό μήκος 3 χιλιομέτρων περίπου.
Επιπλέον σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση προβλέπεται να κατασκευαστεί και το τεχνικό έργο εκβολής του ρέματος Κακόρεμα στο σημείο της συμβολής του με την παραλιακή οδό Αγ. Αποστόλων-Παραλία Μαρκόπουλου Ωρωπού.
Σε όλη την διάρκεια των εργασιών θα τοποθετηθούν όλα τα απαιτούμενα μέσα (new jersey, αναλάμποντες φανοί, πινακίδες, πλέγμα, κώνους κλπ.) προκειμένου να γίνεται η διέλευση των οχημάτων με ασφάλεια.
Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 2 μήνες και θα βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες ασφαλείας των διακινούμενων οχημάτων στην παραλιακή αυτή διαδρομή.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki