Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΓΡΕΒΕΝΑ:Κέντρο διαχείρισης της ΕΓΝΑΤΙΑΣ

Οδικά έργα και έργα υποδομών, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής, εξήγγειλε από το νομό Γρεβενών, όπου βρέθηκε, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης.

Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και τη δημοπράτησή του μέχρι τα τέλη του 2010 του οδικού άξονα Γρεβενών-Βασιλίτσας, ενώ ανέφερε ότι αναμένεται η ολοκλήρωση των μελετών για τον κόμβο της Εγνατίας Οδού στο δήμο Γόργιανης, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Επίσης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Γρεβενών ο κ. Μαγκριώτης διαβεβαίωσε ότι το κέντρο διαχείρισης της «Εγνατίας Οδού» θα παραμείνει στα Γρεβενά και ανακοίνωσε ότι θα κατασκευαστεί Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, κάτι που έλειπε από τον αρχικό σχεδιασμό του έργου.

Σε ό,τι αφορά το δρόμο Γρεβενών-Δεσκάτης ο κ. Μαγκριώτης αναφέρθηκε στην προμελέτη που συντάσσει η Αναπτυξιακή Γρεβενών και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του έργου που θα γίνει σε συνεργασία με την «Εγνατία Οδό ΑΕ», ενώ ανακοίνωσε και τη συμπληρωματική πίστωση για του δρόμου:Σαμαρίνα-Επταχώρι-Δοτσικό, ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, που θα έχει ως στόχο την ολοκλήρωσή του.

 

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki