Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:2,4 εκατ. ευρώ για έργα ύδρευσης

Τρία έργα ύδρευσης εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2007 – 2013 (ΕΣΠΑ). Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.464.247 ευρώ.
Τα τρία έργα που εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 είναι:
1. Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεχειρισμού, τηλελέγχου και παρακολούθησης διαρροών του πόσιμου νερού της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας: προϋπολογισμός 943.551 ευρώ. Το σύστημα θα ελέγχει τη λειτουργία του εκτεταμένου δικτύου της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, με στόχο να περιοριστούν στο ελάχιστο οι σημαντικές σήμερα διαρροές που οδηγούν στην κατασπατάληση υδάτινων πόρων.
2. Αποκατάσταση πηγών Μπατανίων, Μοραμόρ στο τοπικό διαμέρισμα Λευκώνα και αντικατάσταση εξωτερικού αγωγού ύδρευσης (μεταφοράς) από τις πηγές ως το βόρειο τμήμα του Λευκώνα Σερρών: προϋπολογισμός 894.546 ευρώ. Στο πλαίσιο του έργου θα κατασκευαστούν νέα αντλιοστάσια στις πηγές Μπατανίων και Μοραμόρ, την κατασκευή νέας δεξαμενής αποθήκευσης πόσιμου νερού, έργα μεταφοράς από τις πηγές προς τη δεξαμενή και την κατασκευή δικτύου για τη μεταφορά του νερού σε κεντρικό φρεάτιο.
3. Ανόρυξη νέων υδρευτικών γεωτρήσεων στο Δήμο Γιαννιτσών Νομού Πέλλας: προϋπολογισμός 626.150 ευρώ. Το έργο αφορά στην ανόρυξη έξι υδρευτικών γεωτρήσεων στις θέσεις «ΚΕΤΕ 4» (Γιαννιτσά), «Οικισμός Νέας Τραπεζούντας» (Γιαννιτσά), «Πάρκο» (Μελίσσι), «Δεξαμενή» (Αρχοντικό), «Δεξαμενή» (Μεσιανό) και «Δεξαμενή» (Λεπτοκαρυά).

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki