Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Προαστιακός :Επετείνεται στο Κιάτο

Εργα συνολικού προϋπολογισμού 133,63 εκατ. ευρώ, για την αποπεράτωση και λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου της Αθήνας, «ξεπαγώνει» το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.


Το πρώτο έργο που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 100,42 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει:

● Την κατασκευή τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου, στο τμήμα μεταξύ Σιδηροδρομικού Κέντρου Αθηνών (ΣΚΑ) και Τριών Γεφυρών, την ολοκλήρωση του ΣΚΑ, καθώς και άλλα απαιτούμενα έργα υποδομής, σηματοδότησης- τηλεδιοίκησης, ηλεκτροκίνησης και σιδηροδρομικών σταθμών για την πλήρη λειτουργία των γραμμών στο τμήμα Τρεις ΓέφυρεςΣΚΑ- Αεροδρόμιο Αθηνών. ●Εργασίες μετατόπισης των δικτύων των Οργανισμών Κοινής Ωφελείας για τον προαστιακό σιδηρόδρομο, στο τμήμα Τρεις Γέφυρες- ΣΚΑ.

●Απαλλοτριώσεις εκτάσεων για τις ανάγκες κατασκευής του προαστιακού σιδηροδρόμου στο τμήμα Τρεις Γέφυρες- Νότιες Αχαρνές.

Επιπλέον, στο ΕΣΠΑ εντάχθηκαν και τα έργα αποπεράτωσης της ηλεκτροκίνησης της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα ΣΚΑ- Κιάτο, μήκους 99,6 χιλιομέτρων, καθώς επίσης και τα έργα των εννέα ενδιάμεσων σταθμών επιβατών με τις δευτερεύουσες γραμμές τους. Ο συνολικός προϋπολογισμός των συγκεκριμένων έργων ανέρχεται σε 33,21 εκατ.ευρώ με χρονική διάρκεια υλοποίησης τους 42 μήνες.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki