Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αλλάζει π συγκοινωνιακός χάρτης της Αθήνας

perivallonΕκτός του κέντρου της Αθήνας μπλε λεωφορεία .Βασικός στόχος των αλλαγών που άρχισαν χτες και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του χρόνου, είναι να μειωθούν σημαντικά οι λεωφορειακές γραμμές που συνδέουν σήμερα τους περιφερειακούς δήμους απευθείας με το κέντρο της Αθήνας. Μετά τις παρεμβάσεις στην Ανατολική Αττικήνπρογραμματίζονται, επίσης:
Α) η αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών των Δήμων Αγ. Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Χαϊδαρίου, Νίκαιας λόγω της επικείμενης λειτουργίας του σταθμού μετρό στο Χαϊδάρι. Για τον ίδιο λόγο επιδιώκεται η δημιουργία σταθμού μετεπιβίβασης στον σταθμό μετρό «Ελαιώνας» προκειμένου να ολοκληρωθεί η τροφοδότηση του μετρό με τις λεωφορειακές γραμμές των παραπάνω Δήμων.
Β) η αναδιάρθρωση των γραμμών των νοτίων προαστίων, λόγω της λειτουργίας των τεσσάρων νέων σταθμών της γραμμής 2 του μετρό μέχρι το Ελληνικό, με νέους σταθμούς στην Ηλιούπολη, Άλιμο, Αργυρούπολη και Ελληνικό. Ιδιαίτερη έμφαση αποδίδεται στην δημιουργία τερματικού σταθμού στο Ελληνικό με την εξεύρεση κατάλληλου χώρου αφετηριών.

Επίσης, μελετάται η αναδιάρθρωση των γραμμών του Δήμου Ηλιούπολης και του Δήμου Αγ. Δημητρίου σε σχέση με τους υφιστάμενους σταθμούς μετρό «΄Αγ. Δημήτριος» και «Δάφνη».

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki