Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΞΑΝΘΗ:Πως θα γίνει η περιφερειακή

Πλήρης ανατροπή στο σχεδιαζόμενο περιμετρικό δακτύλιο της Ξάνθης, αλλά και αποκάλυψη σημαντικών παραμέτρων για την εκπόνηση της προμελέτης του μεγαλόπνοου έργου ήταν το αποτέλεσμα της μαραθώνιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης το βράδυ της Τετάρτης με θέμα την έκφραση γνώμης επί της προμελέτης.
Το θέμα του περιμετρικού δακτυλίου συζητήθηκε για 4 περίπου ώρες παρουσία πλήθους πολιτών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τον προθάλαμο και το φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου. Το Συμβούλιο κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση που αφορά στην άρνηση της συγκεκριμένης μελέτης που αναφέρεται σε περιμετρικό δακτύλιο, το αίτημα για υποβολή βελτιωμένης πρότασης που θα αφορά στην ύπαρξη μόνο ανατολικής παράκαμψης της πόλης απορρίπτοντας την περίπτωση της Χρύσας.
Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε να προταθεί η λύση που περιγράφεται στην υφιστάμενη μελέτη από την ανατολική πλευρά, προς Κιμμέρια, συμπεριλαμβανομένης της πρότασης του Αντιπρύτανη του Δημοκριτείου Αθανάσιου Καραμπίνη η ανατολική παράκαμψη να μην αποκόψει την Πανεπιστημιούπολη από το συνοικισμό Γυμναστηρίου αλλά να οδεύσει μετά το τέλος της. Συγκεντρώνει τις μικρότερες δυνατές αντιδράσεις και προβλήματα καθώς αποκλείει την τεράστια κοιλαδογέφυρα πάνω από το Σαμακώβ αλλά τέμνει τον οικισμό με σήραγγα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki