Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΛΑΡΙΣΑ:Δημοπρατήθηκεη παράκαμψη Ομολιου

Δημοπρατήθηκε από τη νομαρχία Λάρισας η κατασκευή της παράκαμψης του Ομολίου, ένα έργο το οποίο αναμένεται να δώσει σημαντική ανάσα στον παραλιακό άξονα του νομού. Η κατασκευή του έργου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και να παραδοθεί σε 18 μήνες- το καλοκαίρι του 2011.

Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο έργο του ΕΣΠΑ το οποίο εντάσσει η νομαρχία Λάρισας, η οποία είναι έτοιμη να προχωρήσει μια σειρά από ανάλογα μεγάλα έργα, με επόμενο την παράκαμψη Γερακαρίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι  5.900.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με τη μελέτη της νομαρχίας η παράκαμψη μολίου θα ξεκινά από τον κόμβο Α-Εισόδου και περνώντας αριστερά και κάτω από το Ομόλιο θα καταλήγει στον κόμβο Β-Εισόδου επί της υφιστάμενης οδού Λάρισας-Ομολίου-Στομίου κοντά στο Νεκροταφείο.

Θα έχει μήκος 2.600 μέτρα, θα γίνει σε νέα χάραξη  και το τελικό πλάτος του οδοστρώματος θα είναι 10 μέτρα ενώ θα κατασκευασθεί γέφυρα πλάτους 25 μέτρων στο σημείο του ρέματος και θα πραγματοποιηθούν εργασίες διευθέτησής του. Παράλληλα προβλέπεται  η κατασκευή 6 κιβωτοειδών οχετών, σωληνωτών οχετών, στραγγιστηρίων κατά μήκος και κατά πλάτος της οδού, επενδεδυμένης τάφρου καθώς και τοίχων αντιστήριξης όπου κρίνεται επιβεβλημένο. Σε όλο το μήκος της παράκαμψης θα υπάρχει hλεκτροφωτισμός και φωτεινή  σηματοδότηση.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki