Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα σχέδια για την Θεσσαλονίκη

xeri-dinei-leftaΠροχωρά η  ανακατασκευή των δύο υπερτοπικών οδικών αξόνων της Καλαμαριάς, που είναι η ανατολική είσοδος και η ανατολική έξοδος της Θεσσαλονίκης.¨΄Ηδη απο το προϋπολογισμό του 2010 έχει διασφαλιστεί  1 εκ. € για την γρήγορη ανακατασκευή των δύο αυτών υπερτοπικών οδικών αξόνων .Παράλληλα , μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη  η διεύθυνση της κατασκευής του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης.Επίσης , γίνεται προσπάθεια να διασφαλιστεί η
χρηματοδότηση, τόσο της πρώτης γραμμής στα όρια του δήμου Θεσσαλονίκης, όσο και των επεκτάσεων προς την Καλαμαριά και προς τη Δυτική Θεσσαλονίκη.Παράλληλα το υπουργείο υποδομών αναζητά τρόπο να ξεπεραστούν οι  ενστάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας για την χωροθέτηση του Σταθμού Μετεπιβίβασης στη Μίκρα.
Όσον αφορά στην προκήρυξη των μελετών για την επέκταση του Μετρό , μέχρι τώρα έχουν γίνει πρόδρομες μελέτες,δηλαδή  δεν έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές μελέτες, για να προχωρήσει η  ουσιαστική δημοπράτηση του έργου.Πάντως έχει ζητηθεί από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. να προχωρήσει στην προκήρυξη του διαγωνισμού για την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών για να μην υπαρχουν  άλλες καθυστερήσεις ώστε  να προχωρήσει γρήγορα την ουσιαστική δημοπράτηση του έργου.Αυτά δήλωσε ο υφυπουργός υποδομών  κ. Μαγκριώτης στην Θεσσαλονίκη.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki