Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:Τα σχέδια για το 2010

Προχωρά η εφαρμογή του σχεδίου πόλης Μπαθαρίστρας καθώς οι σχετικές δαπάνες προβλέπονται στο προϋπολογισμό του δήμου Κορινθίων για το 2010.Το  συνολικό ύψος  του προϋπολογισμού ανέρχεται σε € 51.978.100   αυξημένο κατά  12%  σε σχέση με το 2009.
Ο προυπολογισμός προβλέπει κονδύλια για :
*  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  πολιτική  για τους δημότες, με την μηδενική αύξηση  των δημοτικών τελών, με τη μείωση  των τελών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με τη σημαντική χρηματοδότηση των επτά (7) ΚΑΠΗ στην Κόρινθο και τα τέσσερα διαμερίσματα, τη λειτουργία της Δημοτικής τράπεζας Αίματος, τη γενναία χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, τη  σημαντική επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών αλλά και την εκτέλεση   σημαντικών έργων  ανακαίνισης και επισκευών  όλων των σχολείων του Δήμου.
*  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ πολιτική με  προμήθεια και τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε νέα σχολεία του Δήμου, αξιοποίηση των νερών του βιολογικού καθαρισμού  για την άρδευση των καλλιεργειών σε Κόρινθο, Εξαμίλια, Ξυλοκέριζα και Αρχ. Κόρινθο, ανανέωση του στόλου  της Υπηρεσίας Καθαριότητας με σύγχρονα  μηχανήματα, εντατικοποίηση και  ενημέρωση για την βελτιστοποίηση της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, προμήθεια και φύτευση  πλέον των 2.500 δένδρων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ανάπλαση του χειμάρρου Ξηριά.
*  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ πολιτική με τα μεγάλα έργα των ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΩΝ, την ανάπτυξη και αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου  στον Αγ. Νικόλαο, την κατασκευή Ποδηλατόδρομων , τη δημιουργία νέου νεκροταφειακού χώρου,

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki