Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Παρεμβάσεις σε Δραπετσώνα και Ασπρόπυργο

dentroΕγκρίθηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας που έγινε στις 10/11/2009 για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Ολοκλήρωση ασφαλτικών εργασιών επί της Λεωφ. Ασπροπύργου – ΝΑΤΟ», προϋπολογισμού 2.250.000 ευρώ, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Ιωάννη Οικονομίδη. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 12 εργοληπτικές επιχειρήσεις και μετά τον πλήρη έλεγχο των δικαιολογητικών έγιναν αποδεκτές οι 11 από αυτές. Μειοδότρια αναδείχθηκε η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΑΛΑΚΛΕΙΔΗ Α.Ε.», που προσέφερε μέση έκπτωση 59% επί των τιμών του τιμολογίου μελέτης του έργου. Κατά του κύρους του διαγωνισμού δεν υποβλήθηκε καμιά ένσταση.
Εξάλλου, με άλλη απόφαση του Γενικού Γραμματέα εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση χώρων πρασίνου και περιβάλλοντος στην περιοχή Λιπάσματα – Κόμβος Τελωνείου της Παραλιακής οδικής σύνδεσης Πειραιά – Δραπετσώνα – Κερατσίνι», προϋπολογισμού 560.000 ευρώ που διενεργήθηκε στις 29/09/2009. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος τέσσερις εργοληπτικές επιχειρήσεις και μετά τον πλήρη έλεγχο των προσφορών έγιναν αποδεκτές και οι τέσσερις. Μειοδότρια αναδείχθηκε η εργοληπτική επιχείρηση «ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ Μ. & ΣΙΑ Ε.Ε.», η οποία προσέφερε μέση έκπτωση 6%. Κατά του κύρους του διαγωνισμού δεν υπεβλήθησαν ενστάσεις.
Το έργο αφορά σε ασφαλτικές εργασίες σε τμήματα δρόμων της Δραπετσώνας (Γρ. Λαμπράκη, Κοντόπουλου, Μιχαληνού), που έχουν πρόσβαση στην κατασκευασθείσα παραλιακή οδό σύνδεσης Πειραιά - Δραπετσώνας – Κερατσινίου και στη διαμόρφωση και φύτευση μεγάλων νησίδων, πλατυσμάτων και πρανών και πλακόστρωση μικρών νησίδων

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki