Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κόντρες για το γήπεδο του ΠΑΟ

Κάθετα αντίθετη με την πρόταση του ΥΠΕΚΑ, σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, είναι η πράσινη ΠΑΕ, αλλά και ο Ερασιτέχνης. Το αρμόδιο υπουργείο πρότεινε σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές την κατεδάφιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Βοτανικό.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή που ασχολείται με το γήπεδο (ΓΗΠΕΛ) εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στο αίτημα του Ερασιτέχνη και δείχνει επιφυλακτική για τη μελέτη των προτάσεων του Υπουργείου.

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών παρουσιάστηκε από πλευράς ΥΠΕΚΑ σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το σχέδιο τροπολογίας των άρθρων 11 &12 του Ν. 3481/2006. Η πρόταση αυτή εγείρει σημαντικά ζητήματα και μελετάται ήδη από το τεχνικό και νομικό επιτελείο ώστε άμεσα να επανέλθουμε με συγκεκριμένες θέσεις.

Αυτά που δεν χρήζουν μελέτης είναι:

Πρώτον, η τήρηση της νομιμότητας και η διασφάλιση των κεκτημένων από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δεύτερον, η αταλάντευτη βούληση μας για την άμεση έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού και

Τρίτον, η προστασία των αυτονόητων δικαιωμάτων ολόκληρης της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Στο πλαίσιο αυτό πάγια θέση μας είναι, ότι πριν καν εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης των εγκαταστάσεων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί σε λειτουργία τόσο το γήπεδο ποδοσφαίρου όσο και οι εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού», αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΗΠΕΛ».

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki