Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:Φτιάχνουν δρόμους

Στην περιοχή του Σαλίγκαρου και συγκεκριμένα στην οδό Διδυμοτείχου, επί δεκαετίες οι κάτοικοι ζητούσαν να φτιαχτεί ο δρόμος μπροστά από τα σπίτια τους. Το αίτημα λοιπόν δεκαετιών γίνεται πράξη, με ένα έργο αξίας 433.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από τη Νομαρχία Αθηνών, μετά από παρέμβαση του δημάρχου Νίκου Σαράντη για την ενοποίηση της πλατείας. Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου προβλέπεται.
Διαμόρφωση του ελεύθερου κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται μεταξύ των οικοδομικών τετραγώνων 531-532-533, στο Δήμο Αγίων Αναργύρων. Πρόκειται για έναν επιμήκη αδιαμόρφωτο χώρο εμβαδού περίπου 1800 τετραγωνικών μέτρων, κάθετο σε δύο πολυσύχναστους οδικούς άξονες του Δήμου, την πολύ επιβαρυμένη σε κυκλοφορία λεωφόρο Δημοκρατίας και την οδό Κωνσταντινουπόλεως παράλληλη των σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε.
Εκατέρωθεν του επιμήκη άξονα –μήκους περίπου 150μ.- του χώρου και σε επαφή με τα παράπλευρα οικοδομικά τετράγωνα θα διαμορφωθούν πεζοδρόμια, πλάτους 1.50μ το καθένα, τα οποία θα διαστρωθούν με τσιμεντόπλακες μωσαϊκού σχεδίου τριμμένες. Κατά μήκος των πεζοδρομίων θα διαμορφωθεί όδευση τυφλών με τη χρήση των κατάλληλων πλακών, ενώ στα σημεία «εισόδου-εξόδου» από τα πεζοδρόμια θα διαμορφώνονται κεκλιμένα επίπεδα πρόσβασης (ράμπες Α.με.Α.). Κατά μήκος του πεζοδρομίου από την πλευρά της υπάρχουσας παιδικής χαράς προβλέπονται διάκενα στην επίστρωση των πλακών για τη δημιουργία δενδροστοιχίας.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki