Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Παιγνίδια επικοινώνιας και Αποκαλυψεις

Ενα- ενα τα επικοινωνιακά παιγνίδια αποκαλύπτονται και καταρέουν. Μία ανάγνωση στα πρωτοσέλιδα των πρώτων σελίδων των αυριανών κυριακάτικων εφημερίδων αρκεί για να καταλάβει και ο πλέον καλόπιστος πως ακριβώς παίζεται πλέον το παιγνίδι.

Απο την μία πλευρά η περιουσία του κ.Τσοχατζόπουλου , απο την άλλη το ασφαλιστικό και το κλειδί για να λυθεί ο γρίφος στο ΒΗΜΑ της Κυριακής όπου ούτε λιγο ούτε πολύ αποκαλύπτει με την χρήση της επιστολής του εκπροσώπου του Ολι Ρεν , ότι η τρόϊκα δεν είχε ποτε ζητήσει τις περικοπές στις συντάξεις που διαλαλούσε απο κανάλι σε κανάλι ο κ. Λομβέρδος υποδυόμενος το ρόλο του "...αμάρτησα για το παιδί μου..." Τι σχέση μπορεί να έχουν η Ζιμενς , ο κ.Τσοχατζόπουλος , το ασφαλιστικό και οι αποκαλύψεις του ΒΗΜΑΤΟΣ της Κυριακής; Απλώς δείχνουν το πως παίζεται το επικοινωνιακό παιγνίδι απο την πλευρά της Κυβέρνησης . Οι σύμβουλοι της λοιπόν , προφανώς της έχουν υποδείξει ότι θα πρέπει να κινείται μεταξύ του αποπρασανατολισμού και του τεχνητού πνιγμού. Ο αποπροσανατολισμός χρησιμεύει για τις άμεσες αντιδράσεις και ο τεχνητός πινιγμός για να θεωρήσει το θύμα του βασανισμού ως σωτηρία το μισό δευτερόλεπτο της ανάσας. Πως προκύπτει το συμπέρασμα αυτό; Μα είναι απλό απο τις σχεδόν πληροφορίες καρμπον που χρησιμοποιούνται ακόμα και στα πρωτοσέλιδα ρεπορταζ των κυριακάτικων εφημερίδων είτε για το θέμα του κ. Τσοχατζοπουλου είτε για το ασφαλιστικό. Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά κοινή πηγή ή όπως λένε στην δημοσιογραφική γλώσα "διαροές με σκονάκι".

Φυσικά, η επιστολή του εκπροσώπου του Ολι Ρεν που δημοσιοποιεί το ΒΗΜΑ μπορεί να ανατρέπει τις επιδιώξεις και να παρέχει την δυνατότητα για μία διαφορετική ερμηνεία του επικοινωνιακού παιγνιδιού αλλά αυτό δεν αναιρεί την πραγματικότητα ότι υπάρχει συντονισμένο πλέον σχέδιο προπαγάνδας . Και αν κάτσει να το καλοσκεφτεί κανείς αυτό είναι επικίνδυνο όχι μόνο για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς αλλά για την δημοκρατία,η οποία τελικά φαίνεται ότι απειλειται απο εκείνους που ορκίστηκαν να την υπερασπίζονται...

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki