Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ και ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες,

στείλατε εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα διερωτώμενοι για την μορφή της αρθρογραφίας στις 3 Ιουνίου. Σωστά παρατηρήσατε ότι , το σύνολο της αρθρογραφίας αφορούσε σε θέματα της καθημερινής πρακτικής όλων των ανθρώπων της αγοράς ακινήτων καθώς και σε κάποια άλλα ,αποσπάσματα μελετών και ερευνών που έχει πραγματοποιήσει η ερευνητική ομάδα του realestatenews.gr σε συνεργασία με την εταιρία μελετών και αναλύσεων PROPERTY LTD.

 

Όπως καλά γνωρίζετε απεργούσαν  οι δημοσιογράφοι σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης . Στην απεργία αυτή συμμετέχει το σύνολο της δημοσιογραφικής ομάδας της ηλεκτρονικής εφημερίδας και για το λόγο αυτό δεν δημοσιεύτηκε ΚΑΜΙΑ είδηση είτε από την Ελλάδα είτε από τον υπόλοιπο κόσμο. Από την άλλη πλευρά με την ομόφωνη γνώμη όλων των εργαζομένων κρίθηκε ότι η σημερινή μέρα θα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδειχτούν μερικές από τις πρωτοποριακές για την Ελλάδα δραστηριότητες μας.

Η παροχή συμβουλών διαχείρισης αγορών και πωλήσεων ακινήτων μέσω-και μόνο-ηλεκτρονικών εκδόσεων , η μελέτη της δυναμικής επιμέρους τοπικών και κλαδικών αγορών , η συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδρύματα οικονομικών αναλύσεων , η συμμετοχή σε εργασίες ανάλυσης των ποσοτικών δεδομένων της αγοράς ακινήτων από κοινού με εξειδικευμένες υπηρεσίες του κλάδου της αγοράς ακινήτων είναι μερικές από τις δραστηριότητες της επιστημονικής μας ομάδας.Ετσι λοιπόν αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε ορισμένα αποσπάσματα απο αυτή την δουλειά.

Και προχωράμε ακόμα περισσότερο. Αμεσα δημιουργούμε μία νέα ενότητα περιεχομένου με τίτλο "Αγοράζοντας και Πουλώντας" η οποία θα έχει χρηστικές συμβουλές για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο αγοραστής και ο πωλητής που ξεκινουν απο την αναζήτηση και καταλήγουν στην χρήματοδότηση.

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε ότι η γνώση δεν θα πρέπει να είναι προνόμιο λίγων , αλλά θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτή όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε από σήμερα αυτές τις δημοσιεύσεις. Σύντομα μάλιστα θα σας ανακοινώσουμε κάποιες καινούργιες δράσεις οι οποίες ελπίζουμε ότι θα σας εκπλήξουν θετικά. Σε κάθε περίπτωση η  αρθρογραφία ελπίζουμε ότι θα συντελέσει στην βελτίωση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki