Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ας μη φτιάξουμε τους δικούς μας "Εβραίους"

Αφού λοιπον η Κυβέρνηση διαχειρίστηκε τη κρίση με τέτοιο τρόπο ώστε να οδηγηθεί η ελληνική πολιτεία σε καθεστώς διεθνούς οικονομικού ελέγχου τώρα φαίνεται ότι αρχίζει η δεύτερη φάση του σχεδίου. Να βάλει τους μισούς έλληνες εναντίον των υπολοίπων. Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή άρχισε να βάλει κατά των γιατρών και να προειδοποιεί ταυτόχρονα δικηγόρους, συμβολαιογράφους και 1.000.000 επαγγελματίες ότι έρχεται η δική τους σειρά.

Μία στάση , πολύ γνωστή που έχει εφαρμοστεί απο τον Γκαίμπελς με ιδιαίτερη επιτυχία εναντίον των Εβραίων , των κομμουνιστών, των τσιγγάνων , των ομοφυλόφιλων και κάθε ομάδας που ήταν ο εύκολος στόχος για να της αποδοθούν ευθύνες. Που με άλλο προσωπείο έχει εφαρμοστεί απο τον Στάλιν και όλους τους "δημοκράτες" που έτριζε-ή που νόμιζαν ότι έτριζε-η καρέκλα τους.

Αυτή εδώ η ηλεκτρονική εφημερίδα δεν έχει διαφημίσεις. Δεν έχει πάρε δώσε με ΚΑΝΕΝΑ δημόσιο και ιδιωτικό φορέα. Χωρίς έσοδα ,υπάρχει και βγαίνει στον αέρα απο το μεράκι κάποιων επαγγελματιών δημοσιογράφων που θέλουν να λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Μπορεί η εκδοχή τους να είναι λαθεμένη.Μπορεί η εκδοχή τους να είναι επηρεασμένη απο τον παραμορφωτικό καθρέπτη της υποκειμενικότητας τους. Μπορεί ακόμα να πέσουν και "θύματα" παραπληροφόρησης. Όμως κάθε λέξη που γράφεται είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ τους. Και έχουν το θάρρος όταν διαπιστώνουν ότι κάνουν λάθος να ζητήσουν συγγνώμη. Αυτές τις δημοσιογραφικές αρχές υπηρετεί αυτή η εφημερίδα.

Και για τον λόγο αυτό δεν μπαίνει στο παιγνίδι να δημιουργήσει τους "Εβραίους" της σύγχρονης Ελλάδας. Γιατί ακόμα και αν φοροδιαφεύγουν - που είναι και το πιθανότερο- έχουν το μικρότερο ποσοστό ευθύνης για τη σημερινή κατάντια αυτής της χώρας. Δηλαδή τι μας λένε ότι φταίνε οι γιατροί για τις υπερβάσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες; για τις μίζες, στα εξοπλιστικά; για τα ομόλογα; για τα δημόσια έργα; για το Βατοπαίδι; για τις δουλειές που δίνανε σε αυτές τις περίφημες επενδυτικές τράπεζες που μας οδήγησαν στο να γίνουμε οι "απατεώνες" της Ευρώπης; για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου; για τις δουλειές με τις τράπεζες; για τα κρυφά καπέλα στα δάνεια και τις χρεώσεις στις καταθέσεις; για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας; για τα υποβρύχια που γέρνουν; για τα λειψά αεροπλάνα που αγόρασαν; για τα σκάνδαλα της Ζημενς, για τους χειρισμούς της ΔΕΚΑ; για τα ενοίκια που πληρώνει δημόσιο και ταμεία ενώ έχουν κτίρια που αραχνιάζουν;

Λοιπόν υπεύθυνοι για την κατάντια αυτού του τόπου δεν είναι ούτε οι γιατροί, ούτε οι συμβολαιογράφοι, ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι που έκαναν δύο δουλειές , ούτε οι καθηγητές με τα ιδιαίτερα , ούτε οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι με τους μισθούς πείνας. Όχι δεν θα συμβάλλουμε για να τα φορτώσουν τα βάρη αλλού. Δεν θα συμβάλουμε στο να στοχοποιηθούν επαγγελματικές ομάδες ελλήνων -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα στηλιτεύουμε και δεν θα καταγγέλουμε την παράνομη δράση τους όπου την εντοπίζουμε.

Αλλά ένα είναι σίγουρα αυτοί έχουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για το σημερινό χάλι της χώρας. Αν θέλουν να βρούν τους υπευθυνους ας ξεκινήσουν απο τα έδρανα της Βουλής. Ας συνεχίσουν με τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ που διόρισαν. Και μετά ας πάρουν τους καταλόγους των βουλευτών απο την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Μετά αν θέλουν να κάνουν ακόμη καλύτερη δουλειά ας δούνε ποιοί βουλευτές με την ψήφο τους έδωσαν συγχωροχάρτι στους υπουργούς  που είχαν κατηγορηθεί για σκάνδαλα. Και αμέσως μετά ας κυνηγήσουν όλους εμάς . Και ξέρετε με ποιά αφορμή ; Επειδή τους ψηφίσαμε .Και αυτό αφορά σε όλο το πολιτικό φάσμα που αναζητά άλλοθι σε όλους τους υπόλοιπους προκειμένου να επιβιώσει .

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki