Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ο Βοτανικός και τα "τυφλά" οικόπεδα

mikrofono2Είναι να απορεί κανείς με το πόσο εύκολα χρησιμοποιούν οι πολιτικοί βαρύγδυπες εκφρασεις που υποδηλώνουν την βαθεία προσήλωση τους σε αξίες όπως για παράδειγμα τη περιβαντολογική ευαισθησία ή η προστασία των οικονομικά αδύνατων και πόσο εύκολα τις προσαρμόζουν κατα το δοκούν. Να πάρτε για παράδειγμα η κ.Μπριρμπίλη απο την μία πλευρά αν και έχει στα χέρια της μία απόφαση του ΣτΕ για το πράσινο στο Βοτανικό εντούτοις αποφασίζει να προσθέσει στην πολύπαθη αυτή πόλης εκατοντάδες χιλιάδες τοννους μπετόν για το εμπορικό κέντρο του κ.Βωβού. Δηλαδή προσαμόζει την απόφαση του δικαστηρίου σε κάποιες προτεραιότητες τις οποίες δεν μας έκανε την τιμή να μας τις γνωρίσει.
Το ίδιο δικαστήριο , πριν απο μερικά χρόνια είχε βγάλει μία απόφαση για την δόμηση στα "τυφλά" οικόπεδα με την οποία ουσιαστικά έβαζε φρένο στην δόμηση τους.Η κυρία υπουργός λοιπόν με μία εγκύκλιο των υπηρεσιών που εποπτεύει έσπευσε να την εφαρμοσει με βάση το γράμμα του νόμου.Η εγκύκλιος  όχι μόνο απαγορεύει τη δόμηση αλλά ζητά και την αναδρομική ισχύ της. Αν το καλοσκεφτούμε απαξιώνει περιουσίες χιλιάδων ανθρώπων , οι οποίοι θα αναγκαστούν να πουλήσουν όσο όσο τη "αχρηστη" γη που τους κληρονόμησαν οι παπούδες και οι  γονείς τους.Τι και αν φωνάζουν οι ΟΤΑ.Τι και αν διαμαρτύρεται το ΤΕΕ..Ονόμος είναι νόμος μας λέει η τεσσάρων μηνών υπουργός.
Να δείτε ότι και στους ημιυπαίθριους θα δείξει την ίδια ακριβώς ευαισθησία για το περιβάλλον και θα αδιαφορήσει για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που είχαν την ατυχιάς να μη είναι επώνυμοι.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki