Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της ακίνητης περιουσίας; Το ερώτημα αυτό γυρνά στο μυαλό όλων εκείνων που ασχολούνται με την ακίνητη περιουσία. Κάποιοι απο αυτούς προχωρούν ακόμα περισσότερο: Μήπως θέλουν να οδηγήσουν τους έλληνες να έχουν ως μοναδικό περιουσιακό στοιχείο το σπίτι που μένουν και αυτό υποθηκευμένο;

Η φορολογική εξόντωση,η πολεοδομική και χωροταξική αβεβαιότητα , ο απηνής διωγμός των ιδιοκτητών οι οποίοι έδώ και ένα χρόνο το μόνο που κάνουν είναι να πληρώνουν και να μειώνουν τα νοίκια αποτελούν ενδέιξεις που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει.

Το ζητούμενο είναι ότι κανείς απο αυτούς που κουμαντάρουν έδώ και ένα χρόνο το τόπο , δεν σκέπτεται ότι υπάρχουν μεσίτες με υπαλλήλους , κατασκευαστές με οικοδόμους και συνεργεία, εμπορικές επιχειρήσεις με οικοδομικά υλικά με χιλιάδες εργαζόμενους , βιομηχανικές επιχειρήσεις με χιλιάδες εργάτες, μηχανικοί , μηχανολόγοι ;

Και αν δεν τους σκέπτονται , θα πρέπει θα πρέπει να γνωρίζουν οτι και αυτοί οι άνθρωποι τους έδωσαν για τέσσερα  χρόνια τις καρέκλες που κάθονται και την εξουσία που νέμονται .Και σε τελευταία ανάλυση πολλοί απο τους ανθρώπους αυτούς την ψήφισαν όχι για να χάσουν το μαγαζί τους ή τη δουλειά τους αλλά επισής πίστεψαν ότι η ψήφος τους θα έκανε καλύτερη τη ζωή . Αν πίστευαν ότι θα έκλειναν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους, ότι θα έχαναν ή θα άλλαζαν τις δουλειές τους ή ότι θα έμεναν χωρίς δουλειά τότε το πιθανότερο είναι ότι όχι μόνο δεν θα τους έδιναν εντολή διακυβέρνησης αλλά θα το έβαζαν στα πόδια .

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση δεν έχει πάρει ΚΑΜΜΙΑ εντολή να θέτει την αγορά ακινήτων σε διαδικασία αργού θανάτου. Ας σταματήσει εδώ και τώρα την πολεμική της στην ακίνητη περιουσία και στους ανθρώπους της πριν είναι αργά. Οχι για λόγους ηθικής  αλλά για την αγορά ακινήτων τη οποία εδώ που την οδήγησαν, με τους πειραματισμούς και τις ιδεοληψίες, θα κάνει πολλά χρόνια να συνέλθει. Και οι άλλοι της αντιπολίτευσης ας σταματήσουν την τακτική της σιωπής και του "σαπισμένου καρπού" γιατί ο κόσμος και γνωρίζει και καταλαβαίνει ότι η ευθύνη είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki