Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το πανηγυρι τελείωσε

Αν ήθελε να δει κανείς την πραγματική εικόνα της κρίσης και των αποτελεσμάτων της στην ελληνική κοινωνία αρκούσε μία ματιά στην Τήνο. Στο μεγαλύτερο προσκήνυμα της Ελλάδος η κρίση έδειξε το αληθινό της πρόσωπο.

Οι προσκυνητές, ελάχιστοι σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Η παρουσία του επίσημου ελληνικού κράτους υποτυπώδης καθώς το Πολεμικό Ναυτικό που τα προηγούμενα χρόνια τιμούσε τους νεκρούς του με τουλάχιστον τέσσερα πολεμικά πλοία ανάμεσα στα οποία και υπερσύγχρονες φρεγάτες περιορίστηκε σε μία πυραυλάκατο και ένα αρματαγωγό ενώ ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εμφανώς δύσθυμος ακολουθούσε την λιτανεία . Οι επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης του νησιού αναπολούσαν τα χρόνια που πέρασαν και οι μόνες επιχειρήσεις που δούλευαν ήταν αυτές της έκδοσης εισιτηρίων καθώς οι προσκηνυτές το μόνο που ήθελαν να εγκαταλείψουν άρον άρον το νησί.

Στην πραγματικότητα χθες ή Τήνος ήταν άθελα της ο καθρέπτης της σημερινής Ελλάδας που απορημένη, φοβισμένη και επιφυλακτική προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μία νέα άγνωστη πραγματικότητα που κανείς δεν γνωρίζει που οδηγεί και όλοι παρακαλούν να τελείωσει γρήγορα. Αυτό, το στυφό αίσθημα της ανασφάλειας και της αναπόλησης των χρόνων που πέρασαν κυριαρχούσε εκεί που πενήντα μόλις χρόνια ξεκίνησε η εμπλοκή της χώρας μας σε μία περιπέτεια που τελείωσε μετά απο 10 χρόνια σωρεύοντας δεινά που ακόμα επηρεάζουν την ελληνική κοινωνία. Αυτό που έμεινε μετά την περιφορά ...επισήμων ήταν ένας ψίθυρος: " το πανηγύρι τελείωσε "

ΥΓ Πρόκειται για απόσπασμα επιστολής που έφτασε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του realestatenews.gr αργά χθες το απόγευμα

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki