Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Αντικειμενικές : Εξωδικα στον υπουργό Οικονομικών

Ξεκινούν οι πρώτες μαζικές αντιδράσεις για τις αντικειμενικές αξίες. Η "ΔΡΑΣΗ" ανακοίνωσε χθές το πλαίσιο των αντιδράσεων που έχει προγραμματίσει με τρείς κινήσεις.

Πρώτη κίνηση: Στις 11 Νοεμβρίου θα σταλεί Εξώδικο στον υπουργό Οικονομικών, με το οποίο θα του ζητείται να προσαρμόσει άμεσα τις «αντικειμενικές» αξίες. Αν είστε ιδιοκτήτης ακινήτου, έχετε το δικαίωμα να υπογράψετε το εξώδικο. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο ισχυρότερη θα είναι η πίεση προς την κυβέρνηση. Ήδη στη σελίδα της ΔΡΑΣΗΣ  για την εκστρατεία κατά της εξοντωτικής φορολόγησης των ακινήτων έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 24000 φορολογούμενοι.

Δεύτερη κίνηση: Αν ο υπουργός αρνηθεί, θα κατατεθεί προσβολή με αίτηση ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας της άρνησης της διοίκησης να προσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες ως παράνομη παράλειψη οφειλομένης ενέργειας.

Τρίτη κίνηση: Θα διευκολύνθουν με κάθε τρόπο συστηματικά οργανωμένες ατομικές προσφυγές φορολογούμενων πολιτών από όλες τις περιοχές της χώρας, που καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για να ακυρώσουν την παράνομη φορολόγησή τους, με βάση παράνομες αντικειμενικές αξίες, αλλά και για άλλες ανάλογες περιπτώσεις που θα προκύψουν από την τελική διαμόρφωση του νέου φόρου. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να καταθέσετε ατομική προσφυγή, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα της Δρασης που θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες μέρες.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki