Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τελικά για ποιούς δουλεύουν και ποιούς εκπροσωπούν;

Εμείς εδώ στο realestatenews.gr έχουμε κάθε λόγο να νοιώθουμε δικαιωμένοι. Πριν δέκα μήνες όταν ξεκινήσαμε μία σειρά άρθρων για την ελληνική οικονομία, την κρίση του χρέους, και τις ευθύνες των μεγάλων της ΕΕ καθώς τα γεγονότα επιβεβαιώνουν όλη αυτή την αρθρογραφία.

Είχαμε επισημάνει ότι δεν υπήρχε κρίση χρέους αλλά συνειδητή απόφαση -εντοπίων και κοινοτικών- να προκαλέσουν κρίση διαχείρισης χρέους.

Είχαμε επισημάνει επίσης-μετά την θυελλώδη συνέντευξη της γαλλίδας υπουργού εξωτερικών για το ρόλο των ευρωπαίων στην ανάκαμψη της γερμανικής οικονομίας- ότι το ελληνικό πρόβλημα ήταν μία μικρογραφία του ευρωπαϊκού προβλήματος.

Είχαμε μάλιστα αναλύσει πως ο ευρωπαϊκός νότος χρηματοδοτεί την ευμάρεια του ευρωπαϊκού βορά και ότι τώρα ήλθε η ώρα να χρηματοδοτήσει και την ανάκαμψη του.

Είχαμε επισημάνει , ότι η κρίση του χρέους είχε δύο όψεις : η μία αφορά αυτούς που χρωστούν και η άλλη αυτούς που δανείζουν και που κυρίαρχο ρόλο είχαν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες.

Είχαμε επίσης επισημάνει τον φαρισαϊσμό των "ηγετών" της Ευρώπης και της ΕΚΤ που ενώ καυτηρίαζαν την δράση των περίφημων οργανισμών αξιολόγησης δεν έκαναν τίποτε -πέρα από βαρύγδουπες άνευ αξίας δηλώσεις- για να τις αποτρέψουν. Είχαμε επισημάνει ότι από την κρίση του χρέους θα ξεκινήσει η κυριαρχία του ευρωπαϊκού βορρά στις πολιτικές της Ενιαίας Ευρώπης με την κατάργηση του βέτο.

Είχαμε επισημάνει επίσης ότι το ελληνικό πρόβλημα δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό και ότι η χώρα αυτή χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο για αυτά που έρχονται.

Αν διαβάσει και αποκρυπτογραφήσει κανείς τις τελευταίες δηλώσεις των. κ.κ. Καν, Γιούνγκερ κ.α πέρα από την αγανάκτηση που δικαιολογημένα θα αισθανθεί για τον φαρισαϊσμό τους θα αναρωτηθεί: με τελικά για ποιούς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι;

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki