Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Χαράτσι :Οδηγίες για κοινοχρηστους χώρους

Tαλαιπωρία περιμένει μέσα στο καλοκαίρι τους διαχειριστές πολυκατοικιών και τους ιδιοκτήτες κατοικιών που έλαβαν λογαριασμούς της ΔΕΗ στους οποίους έχει υπολογισθεί λανθασμένα Ειδικό Τέλος Ακινήτων (2012) σε κοινόχρηστους χώρους. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών η ΔΕΗ θα σταματήσει την αποστολή των λογαριασμών με ΕΕΤΑ στις περιπτώσεις αυτές. Σε όσους έχουν λάβει ήδη λογαριασμό με ΕΕΤΑ (2012) θα γίνει αντιλογισμός (μείωση του ποσού) στον επόμενο λογαριασμό. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις... «οδηγίες» του υπουργείου Οικονομικών:

Όσοι έχουν ήδη πληρώσει το «χαράτσι» για κοινόχρηστους χώρους θα πρέπει να επισκεφθούν τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ για να αναφέρουν την περίπτωσή τους και να ζητήσουν να μειωθεί αντίστοιχα ο επόμενος λογαριασμός της ΔΕΗ.

Όσοι έχουν λάβει ή πρόκειται να λάβουν λογαριασμό με λανθασμένη χρέωση μπορούν να μην πληρώσουν το «χαράτσι» για τους κοινόχρηστους χώρους. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προσέλθουν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, να εξηγήσουν στον αρμόδιο υπάλληλο ότι έχει γίνει λανθασμένα η χρέωση του ΕΕΤΑ σε κοινόχρηστο χώρο και να πληρώσουν μόνο την άξια της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki